Saturday, 17 March 2012

BCR Kontest 2# | How I Met BCR

Assalamualaikum :) Moga kamu yang menjawab salamku comel2 belaka.



Sori lah. Aku sangat jarang update blog. Sebab aku ni bizi sangat lah.
Bizi? Bizi lah sangat. 
Huh.

Aku nak join satu kontest ni . Macam yang tertulis kat tajuk aku tu.
Em.. em.. korang tak kenal BCR ke? BCR tu adalah Budak Comel Ramping.
Of coz sesuai sangat dengan aku sebab aku kan selim melim. Heks.

Ok aku tipu korang yang suci dan murni ni. Walaupun aku tau, korang tak boleh maafkan aku. Tapi, izinkan aku mencium kaki korang untuk memohon ampun?

Ptttuiiii... Tak hingin aku.


Yelah.. yelah .. BCR tu adalah Bloggers Chat Room. BCR tu kira macam nama panjang dia lah. Bloggers Chat Room kira nama comel dia. Hihi.

Klik banner utk join :)


Dari mana aku angkut BCR ni aku tak ingat lah. Sori. Yang aku ingat, blog dia kaler pepel.

Huh,
Kira jawab soalan lah ni kan?

Tak kesah lah. Yang aku tau, aku join kontest ni sebab aku nak sapot sapot sepot sipot je.
Tak harapkann kemenangan pun. Kalau nak menang aku dah buat entry power2 lah beb.



HAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHA.. 
HAHAHAHHAHAHAHAHAHA

(Diam boleh?)


Ok. -.-'




Tagged : Syiemashe , Fariz Reza , Gitarputeh .
Sori.. Aku tak berapa kenal sangat geng BCR. So, aku main ambik je kat bloglist BCR. Hiiiiii

6 comments:

Red said...

tengs ye join, gp :)

Za said...

hahahaha....best, entry senang nak baca. good luck ;P

naqiah said...

hahaha... 1 jawapan je.. bagus2.

muntotunggek said...

follow n drop here :)

http://muntotunggek.blogspot.com/

suffer8zine said...

+1

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...